Sioux:

Голям прас. Руското флотче може да бъде унищожено за минути, вкл. прехваления ракетен крайцер "Москва".
Време е Русия да си понесе последствията от агресивната си политика в Грузия. Време е окупаторът да бъде наказан, ако трябва и с ядрено оръжие в центъра на Москва.
Вън руския агресор от Грузия!
niki_vg:

Сиукс...
Голям прас Щатското флотче може да бъде унищожено за минути, вкл. прехваления ракетен крайцер "Нимиц".
Време е САЩ да си понесе последствията от агресивната си политика по света. Време е окупаторът да бъде наказан, ако трябва и с ядрено оръжие в центъра на Вашингтон.
Вън американския агресор от Ирак , Афганистан , България , Полша , Украйна , Грузия , Естония , Литва , Латвия , Турция , Кипър ....!
Sioux:

niki_vg, хохохо, разсмиваш ме. Май забравяш новото разпределение на силите. В една евентуална война НАТО - Русия (забележи НАТО, а не САЩ! - разбирай Франция + Турция), Русия няма никакъв, ама никакъв шанс. Руската армия не е мръднала в последните 20 години.
Вън руснаците от Грузия!
Бернхард Рордин:

Sioux, ходи се прегледай. Ако докторът ти каже, че си добре, да ходи и той да се прегледа
Ти имаш ли представа какво е Ту-160 бе, момче? Това е най-модерният стратегически бомбардировач в света, ако не ти е ясно. Само тези двата, дето са кацнали във Венецуела могат за 15 минути да превърнат половината JewSA в радиоактивна пустиня.
Това не ти е "стелта" B-52, дето пиян сръбски картечар го свали с един откос и после се оправдаваше: "Ми аз де да знам, че е невидим!"
niki_vg:

Много си МАЛЪК , моето момче , за да разговаряш с мен!!!!
Провери информациите на световните агенции по време на грузинския конфликт , за да НАУЧИШ , че Турция не пуснаха корабите на САЩ през Босфора , при първия им опит!!!
Защо не ги пуснаха???
Понеже не мислиш - чети!!!
Ама и да прочетеш - не можеш да мислиш!!!
Ако обаче се научиш да мислиш , четейки...
Ще разбереш , че Франция и Италия бяха първите , които призоваха Европа да помисли , преди да се съгласява с призивите на САЩ!!!
Ще ти го кажа простичко!!!
Не познаваш , нито Русия , нито руснаците!!!
Не познаваш , нито САЩ , нито американците!!!
Предпочиташ да си о'кей , с комшията...????
Или някой от другия край на селото да ти оправя бакиите с комшията???
После оня си ходи на края на селото да си пийне ракийката и да си ебне жената...
Ти си се оправяй с комшията , разчитайки на другия , дет го нема!!!
По-лесно от това не мога да ти го кажа , Пикльо!!!
Sioux:

Бернхард Рордин, да бе да... ТУ-160 си е чудото на световната авиация. Треперим всички само като си го представим, хохохо...
niki_vg, браво, много добър пападал ще излезе от теб. Вземи напиши нещо смислено, за да има причина да спорим.
С информациите на световните агенции съм много добре запознат, моето момче (пикльо ще викаш на сополивия си баща), а и малцина са слепците, които не виждат какво прави Русия в Грузия. Но не ще остане ненаказано, бъди сигурен. Русия остава сама срещу целия свят.
niki_vg:

Бернхард Рордин:... Кефиш!!!
Но ще те поправя!!!
Лично познавам човек , чийто братовчед е бил в батареята , свалила щатския СТЕЛТ!
Разказа е дълъг!!!
И Много ама Много смешен!!!
С две думи....
Сърбите поркат...
И много-много не следят "небето"...
Обаче Системата "писва"...
Гледат - размито петно на монитора...
" Шо е то бре???"
"Патици !!! Пуцай!!!"
Пуцат!!!
Пада СТЕЛТ!!!
Дочуто във форумите на news.bg